Kristal Türkiye ‘’Büyük Kulüp Ödülleri Sahnede Sahiplerini Buldu”

Kristal Türkiye ‘’Büyük Kulüp Ödülleri Sahnede Sahiplerini Buldu”

Kristal Türkiye Gayrimenkul Franchise bu yıl endüstride 15. Yaşını kutluyor.

Kristal Türkiye 15. Yıla özel 15 büyük organizasyon ile 2024 yılında karlılıkla büyümeye devam ediyor.

Kristal Türkiye bu yıl 5. sini düzenlediği ‘’Kristal Türkiye Büyük Kulüp Ödül Gecesi’’ 17 Mayıs’ta gerçekleşti.

Türkiye’den İstanbul, Bursa, Yalova, İzmir, Aydın, Muğla, Afyon, Denizli, Düzce, Rize, Erzurum olmak üzere Kıbrıs ve Dubai şubelerinin de bulunduğu 300 Kristal Türkiye Profesyoneli bir araya geldi.

Şampiyonlar Kristal Türkiye Büyük Kulüp Ödüllerini KR Group Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Emrah ÖZDEMİR elinden aldılar.

Kristal Türkiye Büyük Kulüp Ödül Gecesinde profesyoneller farklı kategoride başarı ödüllerini de almaya hak kazandılar.
Kristal Büyük Kulüp Ödül sahnesi 2023 yılı Toplam Ciro Ödüllerinde Gayrimenkul Danışmanı Kategoride 1.Onur YÜKSEK, 2.Yasemin KIRBAŞ ve 3.Barış ER Türkiye genelinde en yüksek ciro elde eden profesyoneller olarak ödüllerin sahibi oldular.
Kristal Ofisler Ciro sıralamasında 1.KR Focal, 2.KR Plus ve 3.KR Deha olarak ödüllerini aldılar.

Milyonerler Kulübü, Zümrüt Kulübü, Yakut Kulübü, Safir Kulübü, Elmas Kulübü sahibi profesyoneller sahnede ödüllerine kavuştular.

Kristal Yılın İş İnsanı ödülü Arif Türker MERT ve Erkan KISAER Kristal Deha Broker/Owner’larının olurken, Kristal Yılın En İyi Yönetilen Şirket Ödülü Kristal Gold Broker/Owner’larının oldu.

Kristal Yılın En Üretken İşletme Koçu Ödülü Kristal Yatırım Gencer AYDOĞDU’nun olurken, İşletme Koçluğu ofis ödülü Kristal Deha ekibin oldu.

Kristal Yılın En Üretken Recruiter’i ödülü Kristal Yatırım Ufuk OKUL’un olurken, Recruiter Ofis ödülü Kristal Campüs Ekibinin oldu.

Yılın Mutlu Müşteri Ödülü Kristal Focal ekibi alırken, profesyonellerde bu ödülün sahibi Kristal Mutlu Meral ALBAY’ın oldu.
Kristal Türkiye kategori ödüllerinde Arsa, Konut, Lüx Konut, Ticari, Projeden Satış olmak üzere birbirinden başarılı Kristal Türkiye profesyonelleri ödüllerin sahibi oldular.

Tek Kalemde En Yüksek Hizmet Bedeli Kazanan Kristal Likya Barış ER oldu.

Kristal Türkiye Büyük Kulüp Ödül Gecesinde sanatçılar KRAL FM Afrikalı Ali, Mezdeke Dans Show, Dora & Ahmet ALTINBAŞAK, Ferman TOPRAK ve LARA gecede sahne aldılar.

Gecenin yıldızlar geçidi olmasını, organizatör ve Medya Mest sahibi Burhan ZORLU sağlarken, Kristal Türkiye Büyük Kulüp Ödül Gecesinin dijital, yazılı ve görsel basın iletişimini Çekiç Medya ve sahibi Levent ÇEKİÇ sağladı.

Kristal Türkiye Büyük Kulüp Ödül Gecesi İstanbul’un İlk ve Tek Lüx Event Gemisi olan SUDATUR Event Gemide gerçekleşti..

Bir yanıt yazın